top of page

We zijn een familiebedrijf,
grootgebracht op dezelfde vloerverwarming. 

FRAMMYSAN_TEAMSHOOT_LO_034.jpg

Karl

G1, Cerga erkenning, founding father.

Toen Karl Frahm 25 jaar geleden met Frammy San Technieken startte, had hij net zijn carrière als autopiloot de groetjes gedaan.

Zijn scherp inschattingsvermogen, precisie en drang om vooruit te gaan, heeft hij echter nog elke dag op zak. Hij zet het elke dag in voor de dagelijkse aansturing van het team. 

FRAMMYSAN_TEAMSHOOT_LO_044.jpg
FRAMMYSAN_TEAMSHOOT_LO_038.jpg

Frank

G1, Cerga erkenning en certifiëring
ventilatie verslaggever. 

Frank studeerde product-ontwikkeling en besloot na zijn studie om zijn passie voor techniek te laten winnen van design. Twaalf jaar geleden stapte hij mee in de zaak. Hij is het designaspect echter nooit verloren. We betrappen hem nog elke keer op een leidingfeest alsof het een 3D model is en hij gaat met de grootste precisie te werk als het op aansluitingen aankomt. 

Laura

Operationeel en projectopvolging

Laura studeerde communicatie-management en werkte meer dan tien jaar in de reclame. Vandaag staat ze met haar beide voeten in de bouwwereld en is ze onze rechterhand in planning, communicatie en project-opvolging. 

FRAMMYSAN_TEAMSHOOT_LO_012.jpg

Groei met ons mee.

Wij zoeken elke dag naar talentvolle techniekers en installateurs die met veel goesting mee hun tanden willen zetten in onze samenwerkingen en projecten. 

 

Kom jij ons team versterken ? bij 'jobs' vind je wat wij zoeken. 

bottom of page